Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

Διάρκεια: 9 ημέρες / 6 νύχτες  

Τιμή: 895€

Τύπος ταξιδιού:
Οργανωμένο (group)
Αναχωρήσεις:
Καθημερινά εως 30/09
Αεροπορική εταιρεία:
Etihad / Emirates / Qatar
Διαμονή:
Επιλεγμένα ξενοδοχεία
Διατροφή:
Πρωινό

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

1η μέρα  Αθήνα – Κοτσίν
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Κεράλα μέσω ενδιάμεσου σταθμού με άφιξη την επομένη ημέρα

2η μέρα :  Κοτσίν
Άφιξη στο Κοτσίν, συνάντηση με τον αντιπρόσωπο του γραφείου μας, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Αν και δεν πρόκειται για την πρωτεύουσα, το Κοτσίν, μαζί με την παρακείμενη πόλη Ernakulam, έχει πολύ περισσότερους κατοίκους ( πάνω από 1 εκατ.) από το Thiruvanthapuram  που είναι η έδρα της κυβέρνησης και βρίσκεται στο νότιο μέρος του κρατιδίου. Γνωστή σαν  ‘’ Βασίλισσα της Αραβικής Θάλασσας’’, πλημμυρισμένη στα νερά και την τροπική βλάστηση, είναι ένας προορισμός που φημίζεται για την ευμάρεια και την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. Εμπορική πρωτεύουσα της Κεράλα, λόγω του στρατηγικού της σημείου που συνδέει την πολιτεία με τον υπόλοιπο κόσμο τόσο από αέρος όσο και δια θαλάσσης μέσω του λιμανιού της. Κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο θα πάρετε αμέσως μια γεύση της Ινδικής φιλοξενίας . Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Κοτσίν
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την ξενάγηση στην πόλη Κοτσίν. Θα δούμε παλιές κατοικίες από τον καιρό της πορτογαλικής, ολλανδικής και βρετανικής εξουσίας , όπως το Dutch Palace ( 16ος αι.), που παρά την ονομασία του κατασκευάστηκε από τους Πορτογάλους, τη συναγωγή Mattancherry, την αρχαιότερη εβραϊκή συναγωγή στην Ινδία που χτίστηκε το 1568. Καταστράφηκε από τους Πορτογάλους και ξανά επισκευάστηκε από τους Ολλανδούς έναν αιώνα αργότερα.
Θα επισκεφτούμε την εκκλησία St. Francis. Χτίστηκε το 1564 και είναι η παλαιότερη εκκλησία που χτίστηκε από τους Ευρωπαίους στην Ινδία. Εκεί βρίσκεται και ο τάφος του Βάσκο Ντε Γκάμα, ο οποίος στην τρίτη του επίσκεψη στην Ινδία αρρώστησε και πέθανε στο Κοτσίν. Βέβαια η σωρός του Πορτογάλου εξερευνητή και εμπόρου μεταφέρθηκε στην Πορτογαλία 14 χρόνια μετά το θάνατό του. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε ένα παραδοσιακό είδος χοροθεάτρου από την Κεράλα της Νότιας Ινδίας , το Kathakali  ( katha: θρησκευτική ιστορία, Kali: αναπαριστώ/παίζω). Οι ρίζες του χάνονται στα βάθη των χρόνων, αλλά αυτό που βλέπουμε σήμερα πήρε την τελική του μορφή τον 17ο αι. Το Kathakali σχετίζεται άμεσα με τη μίμηση και το χορό και εξιστορεί γεγονότα από τα μεγάλα ινδικά έπη , τη Mahabharata και τη Ramayana. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Κοτσίν- Περιγιάρ (180χλμ , 5 ώρες περίπου)   
Μετά το πρωινό, αναχώρηση οδικώς για την περιοχή Περιγιάρ. Η περιοχή αποτελεί καταφύγιο προστασίας σπάνιας χλωρίδας και πανίδας. Ο εθνικός δρυμός είναι ο πιο δημοφιλής στην Ν. Ινδία ( 777χλμ). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο  και στη συνέχεια μεταφορά στη λίμνη Περιγιάρ όπου θα κάνουμε βόλτα με βάρκα και θα δούμε ένα από τα μεγαλύτερα καταφύγια άγριας πανίδας. Ένα μοναδικό τοπίο που φιλοξενεί 62 είδη διαφορετικών θηλαστικών εκ των οποίων 27 τίγρεις υπό εξαφάνιση, ινδικούς ελέφαντες, ζαρκάδια, ελάφια, αλεπούδες, καθώς και 45 διαφορετικά είδη ερπετών, 320 είδη πτηνών, 27 είδη αμφιβίων, 160 είδη εντόμων .Διανυκτέρευση.

5η  μέρα :  Περιγιάρ- Κουμαρακόμ (135χλμ, 4 ώρες περίπου)
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Κουμαρακόμ, γνωστό και ως ‘’Βενετία της Ανατολής ‘’. Ένα τοπίο με παρθένα φύση, τροπικά δάση με πυκνή βλάστηση, τεράστιους κοκκοφοίνικες, αχανείς ορυζώνες, μαιανδρικά κανάλια νερού, τα γνωστά backwaters, είναι η εικόνα που φέρνει το νου μας σε ηρεμία, γαλήνη και αναγέννηση. Αυτή είναι η αυθεντική, άθικτη εικόνα του Κουμαρακόμ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος . Διανυκτέρευση.

6η μέρα: Κουμαρακόμ- Πλωτό ξενοδοχείο -Αλλεπέι
Μετά το πρωινό μεταφορά στο λιμάνι και επιβίβαση στο ποταμόπλοιο, όπου θα πλεύσουμε στα διάσημα backwaters της Κεράλα. Ένα τεράστιο σύμπλεγμα από κανάλια δημιουργεί ένα από τα πιο όμορφα φυσικά τοπία του κόσμου, καθώς και η πυκνή βλάστηση στις όχθες ενώνεται με το νερό δημιουργώντας μια πανδαισία χρωμάτων. Διανυκτέρευση.
7η μέρα: Κουμαρακόμ- Πλωτό ξενοδοχείο- Μαραρί
Μετά το πρωινό στο πλοίο, αποβιβαζόμαστε στο Alleppey Jetty, όπου θα μας παραλάβει ο οδηγός και μεταφορά στο Μαραρί ( 45 λεπτά). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση χαλάρωση, κολύμπι στην παραδεισένια ακτή του Μαραρί με παραλίες γεμάτες φοίνικες και άμμο. Διανυκτέρευση.

8η  - 9η   μέρα: Μαραρί – Κοτσίν –Αθήνα
Μετά το πρωινό, ελεύθερη ημέρα. Το βράδυ αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Κοτσίν ( 60 χλμ) για την πτήση της επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στην Αθήνα την επόμενη ημέρα.

Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης  με την Etihad.  (Επιβάρυνση με αναχώρηση από Θεσ/νίκη 120 € ).Δυνατότητα αναχωρήσεων και με την Emirates η με την Qatar Airways.
Πέντε (5) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία  4* και 4*S* κατ επιλογή
Μία (1) διανυκτέρευση σε πλωτό ξενοδοχείο
Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία -ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (5 ΔΕΙΠΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ) 85€ ΓΙΑ ΤΑ 4* ΞΕΝ. ΚΑΙ 125 € ΣΤΑ 4*S
Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο , καθώς και όλες οι μεταφορές που αναφέρονται στο πρόγραμμα με κλιματιζόμενα μεταφορικά μέσα
Ξεναγήσεις, περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
Τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός στο Κοτσίν και το Περιγιάρ
Βραδιά Καθακάλι στο Κοτσίν
Είσοδοι σε όλα τα αξιοθέατα.
Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΦΠΑ και Πληροφοριακό φάκελο με πληροφορίες για τον προορισμό για όλους τους ταξιδιώτες

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων περίπου € 260 από Αθήνα ,280 € από Θες/νίκη με την Emirates .
Αχθοφορικά , φιλοδωρήματα, προσωπικά έξοδα, γεύματα, ποτά
Βίζα Ινδίας 55€  (Για την έκδοση της σκαναρισμένη έγχρωμη φωτοτυπία  του  διαβατήριου  σας (μορφή PDF  10 – 300 KB)  με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την μέρα εξόδου από τη χώρα & σκαναρισμένη έγχρωμη βιομετρική φωτογραφία ( μορφή JPEG   10 KB  – 1 MB, διαστάσεων 350 pixels μήκος  Χ  350 pixels  πλάτος ) σε άσπρο φόντο )

Καταλύματα

2-3  άτομα

4-6άτομα

Επιβάρυνση μονόκλινου

Επιβάρυνση έξτρα νύχτα πριν η μετά

4*

€ 935

€ 895

375

105

4*S

€ 1065

€ 1025

575

135

 

 

 

 

 

 

Ο Χάρτης της Ινδίας

Ο καιρός στην Ινδία